Sotia lui Florin Salam a murit de Florii

luni, 13 aprilie 2009
Ultimele doua zile de la operatie nu aduc vesti bune in lumea iubitorilor de manele.Solistul Florin Salam asteapta in fata spitalului Floreasca,impreuna cu prietenii sai si cu nasul Adrian Copilul Minune sa vada daca se va imbunatati starea sotie sale,Stefania Victoria.
De vineri, de când soţia sa a fost operată de urgenţă, cântăreţul nu s-a mai mişcat din faţa spitalului Floreasca. Medicii sunt rezervati in ceea ce priveste recuperarea,sotia lui avand grave afectiuni la ficat si rinichi,parand a suferi de ciroza.
Florin si Stefania s-au casatorit acum 2 ani cu mare tam-tam,nunta lor costand nu mai putin de 500.000 de euro,aceasta avand loc in Turcia.

Stire de ultima ora

Dupa recuperare,starea pacientei era instabila”Deocamdată, nu ne putem pronunţa vizavi de starea pacientei, pentru că e prea devreme. Se află la terapie intensivă, fiind după operaţie”.
Astazi starea Stefaniei s-a inrautatit,iar in jurul orei 13:00 chiar de ziua de numele a sotului ei,aceasta a decedat.Cântăreţul are o fiică de 8 ani dintr-o relaţie anterioară, numită Beatrice.Cei doi au impreuna un baietel de 5 ani.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu