Cheeky Gabriela a fost eliminata la "Dansez pentru tine"

luni, 13 aprilie 2009


Dintre cele doua gemene,Monica Irimia va continua concursul mai departe.La duel,scorul a fost strans,ambele perechi oferind un show de zile mari,din pacate cineva trebuia sa plece.
Atunci cand au trebuit sa paraseasca show-ul pe scara invingatorilor majoritatea celor prezenti au inceput sa planga,incepand cu perechea Monica si Darius pana la Iulia Vantur,impresionati de legatura dintre surori.
Schimbare de clasament:Dupa ce au iesit invingatori in urma duelului cuplul format din Monica Irimia & Darius Belu acestia s-au clasat pe primele locuri.
Pentru a treia oara in patru editii cate au fost pana acum, Catalin Josan si Andreea sunt din nou la duel, iar vestea au primit-o, prin puterea obisnuintei, cu zambetul pe buze si cu calm.Cealalta pereche condamnata la duel pentru prima data este Alina Oprea & Roxana Al-Sanadi,care pe parcursul editiilor impreuna cu bursucul ne-au incantat cu dansuri originale si pline de umor.
La aceasta editie,special au dansat politicianul Raluca Turcan si antrenorul Emil Sandoi au dansat pentru a indeplini visele unor copii defavorizati si talentati.
Mama fetelor Cheeky a fost extrem de numultumita de juriu,insa la ultima editie situatia a devenit mai incordata.Dansa a declarat ca fetele ei au fost influentate de o persoana care nu facea
parte din echipa Media Pro sau "Dansez pentru tine".Aceasta a angajat si un avocat,fiind cert convinsa ca fetelor dansei au fost sabotate in concurs.
Clasamentul actual la Dansez pentru tine:
1.Piticu&Oana Dedeu
2.Monica Irimia&Darius Belu
3.Cristina Cepraga&Dan Hedesiu
4.Alin Oprea&Roxana Al-Sanadi-duel
5.Catalin Josan&Andreea Stanescu-duel
6.Gabriela Irimia&Andrei Bivolan-eliminati
7.Claudia(Cream)&Adrian Filote-eliminati
8.Mihai Sturzu&Felicia Sarbu-eliminati

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu