Angelina Jolie doneaza bani pentru octupleti

miercuri, 1 aprilie 2009

Angelina Jolie impreuna cu Brad Pitt s-au hotorat sa doneze "cateva sute de mii de dolari"Nadyei Suleman. Aceasta din urma a devenit cunoscuta dupa ce a nascut de curand nu mai putin de 8 copii.
In afara de cei 8 nou nascuti aceasta mai are inca 6 copii cu varsta cuprinsa intre 2 si 6 ani. Trebuie sa aiba grija in total de 14 copii, toti nascuti prin fertilizare in vitro si era obsedata sa aiba copii inca din adolescenta. Americanca a fost obsedata din adolescenta sa aiba copii,insa in casatorie nu crede.
"Nu mai rezist asa.Are sase copii si nu este casatorita. Eu cred cu putere in casatorie, dar ea nu vrut sa se casatoreasca.Acum nu mai are embrioni congelati asa ca s-a sfarsit. Trebuie sa fie asa", spune mama bunica.In loc sa se faca educatoare sau sa se angajeze la o cresa, ea a inceput sa dea nastere la copii, dar nu in modul normal.Poate ca, daca as dat-o afara din casa, nu ar fi avut atatia copii, dar m-am gandit ca este o femeie matura. Ma simteam responsabila si nu am vrut sa o dau afara din casa"declara mama Nadyei Suleman disperata si sleita de puteri.
Nadya Suleman spunea ca idolul ei este Angelina Jolie pe care o si copiaza atat prin aspectul fizic cat si numar de copii.
Angelina Jolie a declarat ca aceasta mama eroina ar trebui urgent sa consulte un psiholog,insa acest ajutor se datoreaza faptului ca actrita stie cat de greu este sa fii mama si mai ales sa cresti un numar atat de mare ce copii singura.
O sursa din partea Angelinei spunea“Angelina este foarte preocupată de situaţia copiilor Nadyei. Chiar dacă a criticat-o în repetate rânduri pe octomamă, ea ştie cât de greu este să fii mamă şi să ai în grijă o armată de copii.Nu vrea ca octomama să facă o obişnuinţă din a cere bani de la alţii în loc să muncească. Ca mamă a şase copii, Angelina ştie cât de greu este să te îngrijeşti şi de carieră şi de viaţa de familie”

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu