Cum a decurs inmormantarea Stefaniei

miercuri, 15 aprilie 2009

14:20 - Cu durere în suflet, Florin Salam, înconjurat de familie, prieteni şi chiar necunoscuţi, porneşte cu trupul neînsufleţit al Ştefaniei către biserica de pe Şoseaua Olteniţei. Alături de manelist, împărtăşind durerea acestuia, sunt Adi Minune, Dan Bursuc, Vali Vijelie, Fane Spoitoru, Costin Mărculescu şi alte persoane mai mult sau mai puţin cunoscute.
15:50 - După slujba care a avut loc la biserica de pe Şoseaua Olteniţei, cortegiul îşi continuă drumul spre Cimitirul Breceni 2, unde va fi îmnormântată Ştefania, prinţesa lui Florin Salam, cea care a plecat prea devreme dintre noi.
16:00 -
O mulţime de oameni aşteaptă cortegiul funerar să ajungă la cimitir, iar un covor roşu este special aşezat la intrare, deoarece Florin Salam a dorit ca şi pe ultimul drum iubita sa soţie să fie tratată ca o prinţesă. Mai mulţi agenţi de circulaţie dirijează traficul pentru a evita orice incidente.
16:20 -
Cele cinci camioane încărcate cu coroanele de flori au ajuns la Cimitirul Berceni 2 (Adormirea Maicii Domnului) unde Ştefania va fi înmormântată alături de rămăşiţele bunicii sale, după dorinţa mamei tinerei.
17.20 -
Cortegiul funerar a ajuns la cimitir. Mulţimea a scandat numele Ştefaniei şi a aplaudat neîntrerupt.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu