Becali tine post si se roaga in arest

vineri, 3 aprilie 2009
Nu ii mai ramane decat sa se roage
In acest moment Gigi Becali se afla intr-o camera de arest de 16 mp pe care o imparte cu alti 3 arestati,opusul luxului cu care este obisnuit.Pentru miliardar a fost o noapte alba,in care s-a rugat si a tinut post negru.
Dupa ce initial a fost arestat numai pentru 24 de ore,sperand ca va avea numai o noapte alba la etajul 1 al clădirii Judecătoriei sectorului 1,de dimineata Becali s-a trezit arestat pentru 24 de zile.
Dis de dimineata l-au dus cu masina SPIR la sediul Direcţiei Cercetări Penale,unde a fost "cazat"intr-o camera renovata,impreuna cu alti 3 barbati arestati pentru furt.
Camera are in wc fara usi,iar de tv nu se pune vorba.Dimineata,a refuzat micul dejun vizibil suparat,dorind numai ceai“Oricum, eu nu mănânc dimineaţa. Iar azi, ţin post”asteptand mancarea de acasa.
S-a mai inveselit cand varul sau Victor Becali a veni in vizite si i-a adus niste lucruri de strict necesar:un trening, apă, sucuri, ţigări, mâncare, cearşafuri şi o pernă,avand dreptul la 4 vizite zilnic si un pachet pe luna.A cerut sa ii fie adus cojocul lui preferat.Avocatii sai au contestat decizia arestarii lui,ramane de vazut decizia agistraţiilor de la Tribunalul Bucureşti.

Ironia,face ca in aceeasi camera cel mai titrat miliardar al Romaniei,Puiu Popoviciu cand a fost arestat a stat in aceeasi camera unde sta Becali acum.
Familia Becali este socata de decizia de a-l aresta,necazurile tinandu-se lant“Nu ne vine să credem că l-au băgat la închisoare nevinovat. Soacra lui e operată la genunchi, mama lui e cardiacă, numai asta nu le trebuia acum. Soţia lui plânge întruna, iar fetiţa cea mică întreabă mereu unde e tati”,a povestit Eliza Cheacu, o verişoară a mamei lui Gigi Becali. Fetiţele patronului Stelei nu merg la şcoală în aceste zile.
Si bodyguarzii latifundiarului din Pipera au fost arestati,avand interdictia de a parasi tara,cel mai cunoscut fiind fostul luptator de K1,Catalin Smarandescu.
Nu isi imagina ce il asteapta
Gigi Becali a venit la Politia Capitalei joi dimineata,impreuna cu avocatul sau.Era foarte calm,fuma,si vorbea foarte mult la telefon“A vorbit la telefon non-stop, cu rudele cred. Le spunea tot timpul să stea liniştite că se rezolvă, că nu este nici o problemă şi că vine acasă”.
La audieri, în faţa procurorului, lucrurile s-au mai schimbat.A incercat sa demonstreze ca este vinovat,dar numai verbal,nefiind de acord sa semne cu proces verbal.La sfarsit dupa ce a aflat ca va fi arestat pentru 24 de ore,acesta a rabufnit"E un abuz!"
Cătălin Zmărăndescu insa, a dat declaraţii complete pe vreo cinci file în care şi-a susţinut nevinovaţia. “I-am luat în maşină pe cei trei, dar nu i-am bătut. Aveau urme de sânge pe ei, dar nu ştiu de unde. Am auzit focuri de armă, dar nu ştiu cine a tras”
Declaratii de la fata locului despre capturarea ca in filme
"Exact aici, la intersectie, s-a intamplat. Soferului Mercedesului era urmarit de un jeep, a luat un viraj brusc si a intrat intr-un stalp. Ori nu era un sofer foarte bun, ori s-a speriat.Era intuneric. Stiu ca dupa ce Mercedesul a intrat in stalp, unul dintre ocupantii masinii a luat-o la fuga. Din cate am auzit, a incercat sa intre in scara unui bloc, insa s-a tras asupra lui si a fost prins, dupa care bagat in portbagaj. N-a stiut pe unde sa fuga, pentru ca daca se ducea in partea opusa nu-l mai gasea nimeni, era intuneric. E un gang acolo unde se putea ascunde. Credeam ca hotii sunt mai inteligenti, insa astia n-au stiut deloc sa se orienteze"declara o vanzatoare despre cele intamplate in data de 26 spre 27 ianuarie.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu