Cheeky girls condamnate la duel

duminică, 5 aprilie 2009
Rasturnare de clasament la "Dansez pentru tine"Desi Gabriela Irimia se afla pe locul 2,iar Monica pe locul 4 ,la urmatoarea editie una din surori va parasi concursul.
Perechile au avut 2 dansuri grele pentru aceasta editie:valsul si dansul tiganesc.Au fost dansul frumoase notate cu note de 10 insa alte perechi au luat 7 sau 7,5.Surorile Cheeky desi de data aceasta au avut sustinatori de la Londra,nu au mai facut un dans spectaculos cum au obisnuit publicul,parasind emisiunea cu ochii in lacrimi.In saptamana care urmeaza, surorile se vor antrena alaturi de coregrafii lor, si ei tot o familie, sot si sotie, sa fie mai bune una decat cealalta pentru a cuceri publicul.
Datorita problemelor de sanatate si prestatarii slaba,perechea Claudia(Cream)&Adrian Filote au parasit competitia,alegandu-se cum un premiu de consolare de 1500 euro.Pe langa aceasta suma s-au adaugat cei 2000 euro daruiti de Cream.Ei au primit din partea telespectatorilor numai 26,3% din voturi,perechea Catalin Josan&Andreea Stanescu primind 73,6% din voturi.Pentru prima data cuplul salvat de 2 ori de la duel,nu mai sunt condamnati pentru editia viitoare.
Dana Rogoz si Honorius Prigoana au facut un copil fericit prin dansul lor. Dupa un disco plin de energie facut de Dana si Honorius, micutul Robi care locuieste intr-o garsoniera de 7 metri patrati alaturi de tatal sau a primit un premiu de 5000 de euro cu care sa mai acopere din nevoile zilei de maine.Pentru copil a venit special Ionut Lupescu,idolul sau.
Clasamentul actual la Dansez pentru tine este:
Locul 1:Piticu&Oana Dedeu
Locul 1:Cristina Cepraga&Dan Hedesiu
Locul 2:Catalin Josan&Andreea Stanescu
Locul 3:Alin Oprea&Roxana Al-Sanadi
5.Gabriela Irimia&Andrei Bivolan-duel
6.Monica Irimia&Darius Belu-duel
7.Claudia(Cream)&Adrian Filote-eliminati editia aceasta
8.Mihai Sturzu&Felicia Sarbu-eliminati


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu