Anna Lesko si Elan Schwartzenberg sunt iubiti!

luni, 6 aprilie 2009



In urma cu multi ani Mihaela Radulescu tot spunea ca Lesko pusese ochii pe barbatul ei pe acea vreme,dar erau numai zvonuri"Anna a vrut sa-mi ia barbatul".Se pare ca a cobit atat incat totul s-a transformat in realitate.Timp de o saptaman rusoaica si Elan sunt iubiti.
Cei doi au inceput idila in urma cu cateva zile in cadrul campaniei impotriva violentei in familie.Atunci Lesko a adjudecat fotografie lui Elan"batut rau de tot".
Cantareata a mai fost cu barbati bogati:in trecut cu Irinel Columbeanu si recent Codin Maticiuc zis "Poponet".
Cei doi au fost impreuna in Israel
Lesko si Schwartzenberg asa de impresionati unul de altul au fost ca si-au permis o prima mini-vacanta impreuna.Se pare ca cei doi au mers cu acelasi avion cu ruta Tel-Aviv,cantareata avand un concert.Elan fiind de nationaliate evreu,s-a oferit ca ghid pentru focoasa rusoaica sa ii arata principalele atractii turistice ale actualei-foste capitale.
Ciudat nu este faptul ca poate intamplator au luat la plecare acelasi avion sambata seara,dar si la intoarcere cei doi au optat pentru aceeasi ora.O alta coincidenta a fost si surprinderea celor doi duminica dupa-amiaza luand masa in jurul orei 15:00 la restaurantul"Doina"din Bucuresti.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu