Gigi Becali liber astazi

vineri, 17 aprilie 2009
Potrivit avocatului Catalin Dancu,Gigi Becali va fi eliberat sub control judiciar in aceasta dupa amiaza.
El nu va putea parasi Bucurestiul si zona judetului Ilfov sau sa detina arme de foc.Acum se afla la Directia de Cercetari Penale,urmand a pleca spre casa dupa ce a stat in arest aproximativ o saptamana.
Judecatoarea a acceptat astazi recursul inaintat de aceasta,urmand a-si petrece Pastele alaturi de familia sa.La aflarea vestii,Gigi Becali s-a declarat increzator cu lacrimi in ochi.Victor Becali declara ca si familia miliardarului au plans toti la aflarea vestii.
Vedeti ce au declarat
apro
priatii lui Gigi Becali pentru Realitatea TV:
  • Valeriu Argăseală,preşedintelele clubului Steaua: "Am primit vestea cu urale. A fost o explozie de bucurie în vestiarul echipei. Cu siguranţă că punerea în libertatea a finanţatorului nostru va ajuta echipa pe acest final de campionat"
  • Victor Becali: "S-a făcut dreptate. Ancheta îşi va urma cursul. Sunt convins că toate lucrurile se vor demonstra în istanţă. S-a făcut dreptate. Gigi nu este un pericol social şi ancheta îşi poate urma cursul şi cu el în libertate. Nu are nevoie de o primire specială. E suficient că îl aşteaptă acasă fetele lui, soţia lui, mama lui."
  • Aurelian Pavelescu, avocatul lui Gigi Becali: "Becali revine în libertatea sub anumite condiţionari. Nu poate lua legătura cu martorii, nu se poate apropia de anumite persoane, nu poate părăsi localitatea. Trebuie să vedem dacă instanţa a luat şi alte prevederi în plus"
  • Adrian Mititelu, patronul echipei Universitatea Craiova: "Ştiam că va fi eliberat. Am visat asta noaptea trecută. Pe cuvânt de onoare. Pare incredibil, dar nu vă mint"
  • Corneliu Vadim Tudor, preşedintele Partidului România Mare: "Am venit special de la munte, pentru a fi aproape de decizia care urma sa se ia"
  • Vasile Turcu, finanţator echipa Dinamo: "Mă bucur enorm de mult. Bunul Dumnezeu a avut grijă şi i-a făcut o bucurie. Am încredere în justiţia română. Şi-a făcut datoria "
  • Mihai Stoica, preşedintele clubului Unirea Urziceni, fost angajat al lui Gigi Becali: "E bine pentru familia lui. Chiar dacă uneori vorbeşte mai mult decât trebuie, nu este un pericol social şi nu va influenţa evoluţia cercetărilor. Va fi foarte bine pentru echipa Steaua."
  • Dumitru Dragomir, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal: "Mi se pare corectă decizia. Ce făcuse? Prinsese nişte hoţi. Trebuie să avem încredere în judecători. Sunt foarte uşurat. Merita să i se dea drumul"

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu