Ionut Dolanescu si Dragos se cearta pe averea tatalui

miercuri, 1 aprilie 2009

Desi au trecut numai doua saptamani de cand artistul Ion Dolanescu a trecut la cele vesnice,spiritele incep sa se incinga pe uriasa mostenire de 2 milioane de euro.Cei care au facut scandal pentru avere sunt copii cantaretului Dragos si Ionut Dolanescu.
Se pare ca Ionut a avut o disputa cu fratele lui in legatura cu aceasta problema delicata.n urma scandalului, Ionuţ şi-a dat afară fratele din casa părintească.
Aşa se face că Dragoş s-a mutat, cu două zile în urmă, într-o locuinţă vecină cu cea în care a stat tatăl său. Imediat după plecarea lui Dragoş, Ionuţ, ajutat de soţia lui, ar fi strâns toate lucrurile de valoare ale lui Ion Dolănescu, pe care le-a făcut pachet şi le-a transportat la Perşinari, acolo unde se află casa bunicilor lui.
Ionut este rodul iubirii interpretului cu Maria Ciobanu, în vreme ce Dragoş a venit pe lume dintr-o relaţie a cântăreţului cu Margarita Valenciano, din Costa Rica. Ion Dolănescu nu şi-a ascuns niciodată preferinţa pentru fiul său mai mare, căruia i-a şi promis, de altfel, că, dacă îi va dărui un nepot, îi va lăsa toată averea, după moartea lui. Toamna trecută, Doina, soţia lui Ionuţ, a născut un băieţel, acum în vârstă de şase luni. Surse apropiate familiei Dolănescu susţin că regretatul artist ar fi amânat totuşi întocmirea testamentului în favoarea lui Ionuţ, în ultima vreme plângându-se din ce în ce mai des de caracterul fiului său cel mare.
Avand in vedere faptul ca regretatul cantaret nu a mai apucat sa faca un testament,legal averea se va imparti intre cei 2 frati.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu