Stefania Stoian va fi condusa fara manele cu un dric Cadillac

joi, 16 aprilie 2009
Vecinii din cartierul Berceni cand au auzit de moartea tinerei de numai 27 de ani,au declarat“O cucuvea a cântat toată săptămâna şi toţi câinii lătrau a pustiu. Culmea e că cineva chiar a murit, o bătrână dintr-un bloc vecin, însă pasărea tot nu s-a liniştit. A cântat până sâmbătă noaptea, iar duminică am auzit că săraca Ştefania a murit..Dom’ne, s-a zbârlit părul pe mine când am auzit. Nu mi-a venit să cred, mai ales că toţi ne aşteptam să se întâmple ceva rău prin zonă, încă de la începutul săptămânii".
Conform traditiei tiganesti Florin Salam nu va mai putea canta decat in 2010,astfel se considera ca ar canta pe pieptul mortului.Fetita celor doi a aflat cumplita veste fiind in stare de soc,Salam angajand 2 psihologi pentru ca copii sa treaca peste tragedie.
Florin Salam acum este desfigurat de durere si se pare ca in noaptea cand a murit Fanica,Florin chiar a lesinat.

Peste 300 de persoane au venit la priveghi

Stefania va fi condusa pe ultimul drum intr-un dric Cadillac inchiriat cu 500 de euro si va fi ingropata intr-o cripta special facuta pentru ea si pentru bunicii ei.Va fi ingropata la cimitirul Berceni II cu fanfara militara,undeva la intrare in cimitir unde se construiesc patru cripte,una fiind pentru ea.
Tot felul de oameni au venit la priveghi,de la oameni saraci pana la cei mai bogati oameni de etnie rroma si toti cantaretii de manele care au adus sute de coroane unele atingand trei metrii inaltime.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu