Gigi Becali arestat cu catuse la Politie!

joi, 2 aprilie 2009
Gigi Becali s-a trezit inca de dimineata la poarta palatului cu mascatii de la SPIR
trupele de elită ale Poliţiei Capitalei,pentru a-l lua pe sus pe latifundiar, dar şi să-i percheziţioneze palatul - în baza unor mandate emise de procurori.
Timp de o ora zeci de politisti au asteptat sa le deschida usa fara forta.Insa fiind ora 7 dimineata Becali dupa zeci de telefoane,le-a deschis poarta in papuci si in halat deranjat ca unii pot fi asa matinali.Politistii au luat mai multe declaratii si o arma de vanatoarea de la latifundiar.“I-am invitat în casă, să nu stea afară”, a spus magnatul. Acum 3 din 5 din recuperatori sunt arestati.
De ce e anchetat?
Totul a pornit de la masina pe care i-au furat-o 3 hoti.Becali a angajati recuperatori ca sa-i prinda pe faptasi,iar in momentul gasirii Mercedesului,hotii au fost batuti mar de oamenii lui.
Becali e acuzat că a tocmit recuperatori care i-au sechestrat şi chiar împuşcat pe hoţii care au îndrăznit să-l fure. “Unul dintre hoţi a fost împuşcat în picior cu un pistol cu bile. Are certificat medical pentru şapte zile de îngrijiri. De la acest moment am derulat ancheta”, ne-au spus surse judiciare.
Unul dintre hoti declara“Subsemnatul Nicu Dinel, domiciliat în ..., declar că în ziua de 26 ianuarie am trecut prin cartierul Pipera şi am văzut maşina Mercedes parcată la barul Pipera. Menţionez că ... s-a urcat la volan şi ne-am deplasat în Tei, am ascuns maşina şi am schimbat numerele. Menţionez că am fost urmăriţi de bodyguarzii lui Gigi Becali, care ne-au somat să oprim. Am fost blocaţi în trafic şi am încercat să scăpăm. Am ieşit cu o sabie şi cu o bâtă de baseball. Am vrut să ne batem cu ei. Am scos săbiile şi am tras cu pistolul cu bile de cauciuc (...) Am fost obligaţi să aducem maşina înapoi”
Stire de ultima ora

Aseară, în jurul orei 21.45, Gigi Becali a fost scos încătuşat din sediul poliţiei, urcat în duba SPIR şi condus apoi la Judecătoria Sectorului 1, unde la ora 22.30 urma să înceapă şedinţa în care avea să se decidă dacă patronul Stelei va fi sau nu arestat.

Alţi cinci apropiaţi ai latifundiarului din Pipera se aflau în aceeaşi situaţie, iar un al şaselea era dat în urmărire. În scurt timp, în faţa judecătoriei s-au adunat sute de susţinători ai omului de afaceri, care i-au scandat numele şi care au strigat: “Hoţii!” şi “Criminalii!”. Nu au lipsit incidentele, un cameraman de la TVR 1 fiind rănit într-o busculadă creată de câţiva indivizi, deranjaţi de faptul că operatorul îl filma de Giovanni Becali, care spărgea de zor între dinţi seminţe.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu