Top 5-Barbatii cu cei mai frumosi ochi din lume

miercuri, 25 martie 2009
Recent a fost realizat un top al barbatilor cu cei mai frumosi ochi de un site american.Multi meritau sa apara in acest top,insa acestia au fost desemnati in urma voturilor:

locul 5 Paul Walker a carei asemanare cu Brad Pitt este mai mult decat evidenta,a luat contact de mic copil cu lumea modei si cu actoria, aparand in diferite show-uri TV, ca Charles in Charge, Diff'rent Strokes si Who's the Boss. Filmul sau de debut este Monster in the Closet, un horror din 1986. A fost distribuit si in serialul The Young and the Restless

locul 4 Richard Gere
nascut in Philadelphia pe 31 august 1949, a fost unul dintre sex-simbolurile care s-a bucurat de success in anii'80 si la inceputul anilor '90.
Gere s-a dovedit a fi un actor talentat inca de la primul sau rol in Looking For Mr. Goodbar, in care a jucat cu Diane Keaton

locul 3
Wentworth Miller nascut la 2 iunie 1972 este un actor american, născut în Anglia, a devenit celebru datorită rolului din serialul de televiziune difuzat de Fox,Prison Break în care îl interpretează pe Michael Scofield.

locul 2 Paul Newman cu siguranta unul din cei mai frumosi si carismatici actori de la Hollywood chiar si la 80 de ani:nascut pe 26 ianuarie 1925, Paul Newman este un reputat actor şi producător american, el fiind nominalizat de zece ori la premiile Oscar. Actorul, care a jucat în peste 70 de filme, a câştigat un Oscar în 1987 pentru "Culoarea banilor", dar şi premiul pentru cel mai bun actor la Cannes, în 1985, pentru "Lunga vară fierbinte".Newman a apărut pe ecrane ultima dată în 2002, alături de Tom Hanks, în filmul "Drumul spre pierzanie". Ulterior, şi-a împrumutat vocea pentru lungmetrajul animat "Maşini", care a avut premiera în 2006.

locul 1 Jared Leto-frumusete aparte- este un actor si muzician american; s-a nascut pe 26 decembrie 1971 in Bossier, Louisiana, SUA.A fost logodit cu Cameron Diaz.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu