Mihaela Radulescu anchetata cum il creste pe Ayan!

marți, 24 martie 2009

Mihaela Radulescu a mers ieri la primul termen pentru custodia copilului de data aceasta fata fostul sot. Magistratii i-au acordat vedetei Antena1 o saptamana pentru ca aceasta sa demonstreze ca are un domiciliu stabil.Mihaela Radulescu va fi vizitata de asistentii sociali, care vor efectua o ancheta si vor stabili in ce conditii creste fiul ei, Ayan.
Astfel de cauze se judeca intotdeauna la sfarsitul sedintelor publice insa pentru dosar parintii lui Ayan au solicitat sedinta secreta.De aceea in cazul divei magistratii au facut o exceptie, Mihaela Radulescu ajungand in instanta de judecata imediat dupa inceperea programului, pe la ora 08.30.
Dani Otil si Mihaela Radulescu, sunt asteptati la politie pentru a da explicatii despre incidentul din parcarea Hotelului Rin. Atunci vedeta a avut o altercatie cu reprezentantii unui cotidian central. Potrivit unor surse politienesti, audierile vor avea loc la inceputul lunii aprilie, la Sectia 26, unde Mihaela si Dani vor veni, cel mai probabil, in aceeasi zi, dar la cateva ore distanta. "Martorul Dani Otil nu trebuie sa se intalneasca cu suspecta Mihaela Radulescu", a explicat sursa citata.sursa:cancan

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu