Operatie reusita pentru Cristi Minculescu

marți, 24 martie 2009


Astazi solistul trupei Iris a fost supus unei interventii chirurgicale care s-a dovedit
de succes."Operaţia a reuşit şi în acest moment Cristi şi Rodica sunt într-o fază finală a intervenţiei. A fost acceptat ficatul donat de soţia sa, Rodica. Operaţia propriu-zisă a reuşit. Medicii au spus că organul este acceptat, dar asta se va vedea şi în zilele următoare. Starea lor va fi supravegheată în continuare", a declarat pentru Agerpres Cosmin Nicoară, managerul trupei.
Cristi Minculescu va avea nevoie de ingrijire postoperatorie intre trei si patru saptamani, apoi va reveni in Romania, unde va continua recuperarea timp de aproximativ două luni.
Cristi Minculescu a fost diagnosticat, în urmă cu ceva timp, cu polichistică hepato-renală, ce se caracterizează prin apariţia unor chisturi pline cu lichid, ce afectează funcţiile organelor.
Cristian Alexandru Minculescu (n. 9 ianuarie 1959 , Bucureşti) este, începând din anul 1980, liderul trupei de rock IRIS. Cristi Minculescu reprezintă alături de Iris simbolul rezistenţei culturale, pentru generaţii întregi de fani rock, în perioada comunismului, şi, de asemenea, unul dintre puţinii artişti care au făcut legătura între acele generaţii şi cele actuale, el activând cu mare succes şi după 1990, până în prezent.
A dat proba la IRIS chiar de ziua lui şi a reuşit să-i cucerească pe membri cu vocea sa inconfundabilă. La primul său concert cu IRIS, pe data de 5 februarie 1980, portarul avea să-i oprească intrarea la concert, neştiindu-l membru al formaţiei („lasă, domn'e, că-i ştiu eu pe băieţi”), totul având să se rezolve cu o sticlă de vodcă, „Wiborova mi se pare” - povesteşte Cristi.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu