Horoscop 26 martie 2009

miercuri, 25 martie 2009
Sa aveti o zi cat mai placuta!:)
Varsator

Pe plan social vei putea intalni persoane importante cu care legi prietenii.Si vei strange ceva banuti si la pusculita,venituri ce nu le aveai in plan.Ai grija,insa sa nu cheltui tot printr-o scurta plimbare la magazine...shoping-ul pasiunea mea;;)
Pesti
Pe plan profesional vei avea reusita datorita creativitatii tale,insa mare atentie la detalii!Pe plan sentimental s-ar putea ca vechiul prieten sa devina mai mult decat un prieten. Ai parte de surprize frumoase;)
Berbec
Deocamdata nu te confrunti cu probleme de ordin financiar,insa a venit criza,in caz ca nu ai aflat.De aceea poti strange putin curea. Persoanele dragi,uneori prea atente si lipicioase iti arata afectiunea fata de tine.Desi poate fi putin frustrant,intentia e buna,iar energia pozitiva niciodata nu e in plus:)
Taur
S-ar putea sa ai unele neintelegeri cu prietenul/prietena din cauza unor probleme ras-discutate. Mai poti rezolva si acum ceva, daca au suficienta rabdare pentru a verifica inca o data situatia. Pe plan financiar, Taurii se folosesc de experienta acumulata pentru a face cele mai bune investitii.
Gemeni
Se pare ca avem o viata amoroasa in continua schimbare. Exista sansa punerii capat unor relatii de lunga durata dupa lungi discutii si decizii. Pentru alti nativi,insa, ziua aduce vesti bune, legate de o posibila casatorie.hmm... La serviciu apar sanse deosebite, pe care este bine sa le prinzi din zbor, luand o decizie rapid si eficient. Este indicat sa nu te lasi influentat de persoanele din jur.
Rac
Ai avut probleme cu banii in ultima perioada insa acum lucrurile incep sa-si reintre in normal. Nativii Rac pot suferi insa de afectiuni care sa necesite interventii medicale complexe. Au totusi sanse mari sa gaseasca tratamentul cel mai potrivit pentru a-si rezolva problema.
Leu
Leutzii sunt mai afectuosi si generosi ca niciodata..really?!Desi nu le sta in fire, isi manifesta devotamentul intr-un mod vadit, fata de persoanele la care tin cu adevarat. Daca ai impresia ca in viata de cuplu a intervenit monotonia, adu putina fantezie in relatie, vei vedea ca partenerul de viata va fi incantat.
Fecioara
Colegii te privesc la puncte extreme:fie frica,fie admiratie.Esti diplomat pe plan profesional si de accea ce iti propui iti reuseste. Iar diplomatia nu mai are nicio necunoscuta pentru tine. Se poate sa-ti planifici o calatorie in strainatate, insa trebuie sa-ti organizezi foarte bine si bugetul.
Balanta
Trebuie sa fii mai flexibil daca vrei intelegere si armonie in familie.Iti place sa iti impui punctul de vedere..asta este... Daca exista persoane in varsta care par carcotase sau cel putin rautacioase, fa totusi un efort si asculta ce au de spus. Printre altele, vei auzi lucruri care iti vor fi de folos mai tarziu.
Scorpion
Astazi ai sansa sa realizezi cateva lucruri frumoase la serviciu. Norocul iti surade si depinde numai de tine sa actionezi in consecinta. In relatiile cu persoanele din jur exista posibilitatea ca neintelegerile sa duca la conflicte. Chiar daca simti nevoia sa spui ce gandesti, nu este cel mai bun moment pentru acest lucru. Foloseste-te, in schimb, de diplomatie. Vei vedea ca lucrurile isi intra in normal.
Sagetator
Azi ai parte de satisfactii in viata profesionala. Daca esti nelamurit cu anumite aspecte acum este timpul sa cer explicatii.Vei vedea ca unele persoane iti vor oferi informatii utile;). Acasa te bucuri de intelegere din partea familiei si poti sa-ti incarci bateriile.
Capricorn
Pe plan profesional,sti ca se poate si mai bine..insa e destul de bine deocamdata. Trebuie insa sa iti aperi pozitia. Daca esti perseverent si increzator, vei vedea ca in curand situatia se imbunatateste. Pe plan financiar, faci alegeri inspirate, menite sa-ti consolideze situatia baneasca.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu