Bahmuteanca injurata de fanii Mihaelei Radulescu

sâmbătă, 28 martie 2009

Sotia lui Prigoana nu a putut ramane indiferenta in fata scandalului conjugal Elan-Mihaela si si-a dat cu parerea pe blogul personal cu o sinceritate debordanta, pe alocuri insa exagerat, lucru care nu a ramas nesanctionat de fanii prezentatoarei “Duminicii in familie”. Bahmu nu a avut de comentat numai la adresa Mihaelei, pe care a comparat-o cu Ceausescu, ci si a iubitului ei, mai tanarul Dani Otil, pe care l-a jignit adesea numindu-l “un putoi parca scos din perfuzii”.
Adriana declara pe blogul ei“Mihaela procedeaza conform principiului sunt vedeta, tot ce ating transform in aur si nu ma poate afecta nimeni si nimic, ba, mai mult, cine indrazneste sa-si dea cu parerea despre mine e pus la zid si executat public. Asa facea si Ceausescu si pana la urma s-au dus pe apa sambetei si gloria, si domnia. Cam asa o sa pateasca si Raduleasca, care crede probabil ca de pe fotoliul comod de la «Duminica in familie» poate face absolut orice”
In urma celor scrise pe blog, nu mai putini de 350 de oameni au injurat-o pe Bahmu ca la usa cortului, printre cititori numarandu-se insa si cativa care ii iau apararea, insa prea putini in comparatie cu sustinatorii Mihaelei. “Se vede ca esti invidioasa pe Mihaela, dar nu o sa ajungi la nivelul ei intelectual niciodata!”, ii scrie cineva lui Bahmu. “Halal limbaj. Se vede de unde provii”, ii spune un altul. “Rade ciob de oala sparta!”, considera un cititor, in timp ce altul crede ca: “Nu a trecut mult de cand erati bune prietene. Sunteti amandoua niste intretinute, traiti din scandaluri. Stricati imaginea femeilor din Romania!”
Au fost comentare mult mai acide care insa nu pot fi reproduse datorita limbajului cu multe injurii din partea fanilor Mihaelei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu