Teo revine cu o emisiune noua

miercuri, 23 septembrie 2009

Dupa ce a declarat ca renunta definitiv la cariera in televiziune,se pare ca Teo Trandafir s-a razgandit intre timp.Vedeta isi va relua emisiunea "Teo Show"dar nu la ProTv sau la un alt post consacrat.Viitoarea emisiune va fi realizata saptamanal de firma Local TV Network,adoptand formatul clasic care a facut-o pe Teo celebra si va dura 90 de minute.
Potrivit directorului de proiect al companiei,Bogdan Ionescu,show-ul va fi difuzat concomitent atat in Bucuresti cat si pe alte 30 de posturi de televiziune locale din ţară.
"Studioul produce emisiuni pentru televiziunile din teritoriu. Nu este nicio asociere cu vreunul dintre marile posturi comerciale. În afară de cele două milioane de locuitori din Bucureşti există o piaţă consistentă, de 20 de milioane de locuitori, şi în ţară. Structura de costuri actuală ne permite să ne acoperim cheltuielile".

Aceeasi companie va realiza in afara de emisiunea lui Teo,si un alt proiect numit "Pe gustul tău"realizat de noua vedeta Kanal D si veche stirista Simona Patruleasa.
Sa speram ca acest nou program de divertisment va avea acelasi succes sau chiar mai mare decat cel din vremurile proteviste si nu cel de la Prima/Romantica.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu