Dan Negru va fi tatic!

marți, 8 septembrie 2009

Dupa aproape zece ani impreuna,dintre care patru de casnicie,Dan Negru impreuna cu sotia sa,Codruta asteapta primul lor copil,o fetita.Copilul se va naste in luna februarie 2010,luna in care cuplul serbeaza doua evenimente importante:ziua in care cei doi s-au casatorit si ziua de nastere a prezentatorului tv.
Dan Negru si Codruta s-au casatorit pe data de 23 februarie 2006,chiar de ziua de nastere a lui Dan.Atat cununia civila cat si cea religioasa a fost tinuta in secret,la eveniment participand numai persoanele foarte apropriate cuplului.
Cei doi sunt foarte fericiti ca vor fi parinti,insa nu au ales inca numele fetitei sau facut cumparaturi pentru nou-nascut.
"Nu ne-am gândit la nume şi nici cumpărături nu vom face până când fetiţa noastră nu va apărea pe lume(...)Sunt absolut convins că va semăna perfect cu mine în primele luni de viaţă: va ţipa chiar mai tare decât o fac eu.”


Dupa nunta,familia Negru nu au mers in luna de miere,Dan fiind ocupat cu filmarile pentru emisiunea "Ziua Judecatii".Foarte probabil ca odata cu venirea pe lume a bebelusului,nici in anii urmatori nu vor avea timp pentru luna de miere.
Pacat,ca vazandu-l pe Dan Negru atat de ragusit la emisiuni ar fi avut nevoie de o vacanta!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu