Angelina Jolie vine in Romania!

joi, 17 septembrie 2009

Celebra actrita americana Angelina Jolie a acceptat invitatia unui ONG romanesc numit Asociaţia de Intervenţie Terapeutică în Situaţii de Criză (AITC) si cu aceasta ocazie va participa la balul de caritate "Spuneţi NU abuzului sexual faţă de minori".
Pentru frumoasa actrita va fi prima data cand viziteaza Romania,ea mereu sarind in ajutorarea persoanelor in dificultate din Europa,Asia sau Africa.Jolie a fost numita ambasador ONU si este renumita pentru implicarea sa activa in diverse proiecte umanitare.In urma vizitelor in Africa actrita a decis sa infieze trei copii pe care ii creste impreuna cu partenerul ei de viata,Brad Pitt.Cei doi mai au impreuna alti trei copii biologici.
Mirela Zivari, preşedintele AITC a declarat
"Am ales-o pe Angelina Jolie pentru că este implicată în mai multe campanii sociale, a înfiat patru copii şi ştie ce presupune un astfel de eveniment. Am apelat şi alte vedete internaţionale, precum Gerard Depardieu sau Steven Seagal, însă unii nu au răspuns sau alţii nu aveau timp în perioada respectivă"

1 comentarii:

gabor rita spunea...

wow!!! foarte bine ati facut ca ati ales-o pe Angie!!! este o persoana minunATA!!!! as vreasa o vad mai de aproape!!! intr-adevar este o persoana minunata, are suflet de aur!!!

Trimiteți un comentariu