Monica Columbeanu paraseste vila din Izvorani

miercuri, 30 septembrie 2009

Monica Columbeanu in ultimul timp este extrem de ocupatacu filmări, repetiţii şi şedinţe foto care au loc in Bucuresti.Momentan aceasta locuieste la Izvorani intr-o vila de lux alaturi de Iri si Irina.Problema este ca distanta dintre servici si casa de aproximativ 30 kilometri pe care Monica ii parcurge intr-o ora si jumatate.
Din acest motiv este hotarata sa isi cumpere un apartament in Bucuresti pentru a nu mai pierde zilnic aproape trei ore numai pe drum.
"M-am săturat de drumurile de la Izvorani. Fac cel puţin oră şi jumătate dus, o oră şi jumătate întors. Sunt trei ore pierdute aiurea şi ajung obosită la întâlniri şi şedinţe foto. Toate spaţiile lui Irinel sunt închiriate, nu mai are decât un birou, dar nu poate fi transformat în spaţiu de locuit. Vreau un apartament de două camere, în centru, unde să dorm şi să îmi las câteva haine"

Monica Columbeanu va participa la noul sezon "Dansez pentru tine" care va incepe din octombrie si din acest motiv actualul sau sofer si fost participant la emisiunea,Adrian Filote o ajuta danseze cat mai bine.
Noul sezon "Dansez pentru tine"incepe la sfarsitul lunii octombrie si vedetele care vor lupta pentru o cauza nobila sunt Tania Budi, Andreea Mantea, Alina, „veveriţa" lui Măruţă, Kamara, Jean de la Craiova, Radu Vâlcan şi Liviu Vârciu.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu