Sotia lui Marcel Pavel a aflat de infidelitatile sotului

joi, 17 septembrie 2009
Revista "Ciao" a prezentat in exclusvitate pozele facute de paparazzi in care ii surprindeau pe Marcel Pavel si Lavinia(ex Spicy)impreuna ca doi indragostiti.Cel mai mare soc l-a avut partenera de viata de peste 16 ani a cantaretului,Violeta Smasleava.
Sotia lui Marcel Pavel,in drum spre liceul copiilor a oprit la o benzinarie de unde a cumparat revista "Ciao" cu Marcel Pavel pe prima pagina si a inceput sa o citeasca pret de cateva minuta.Vizibil deranjata de articol si de poze,aceasta a inceput sa planga si dupa ce a terminat treburile urgente,a pornit spre Nerva Traian,zona in care presupusa amanta locuieste.
Timp de o ora,Violeta ajunsa cu masina in fata blocului unde locuieste Lavinia,a inceput sa trimita sms-uri si sa vorbeasca la telefon dupa care a plecat din zona.
Cantaretul a fost suprins intrand in blocul cantareti noaptea tarziu si a parasit locatia cateva ore bune mai tarziu,lasand liber speculatiei unei relatii.Desi acuzele aduse celor doi cantareti sunt grave,nici Marcel sau Lavinia nu s-au grabit sa dezminta aceasta stire socanta.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu