Scandal cu Naomi

marți, 25 august 2009
Dupa scandalul de pedofilie impotriva frizerului Marian Darta si travestitului Naomi,sirurile de acuze par sa se tina in lant.De data aceasta,Naomi fiind nemultumit de rezultatele de la Mamaia,a inceput sa acuze mai intai pe Madalin Voicu,iar acum pe Corina Chiriac de nedreptate la votare.
Desi este anchetat la politie de abuz impotriva unor minori,"cantareata"a inceput sa o jigneasca pe Corina Chiriac spunand cuvinte grele.
“La preselecţia de la începutul anului pentru festival, Corina Chiriac m-a făcut transsexual şi a avut o criză de nervi de i-a speriat pe toţi. Probabil nu făcuse de mult sex.Corina Chiriac arată ca un transsexual. Nu ar fi rău să se retragă. Să-i fie ruşine! Aş dori să-i amintesc că am fost mai aplaudată decât dânsa, care îşi ruga spectatorii să se aşeze, aceştia fiind plictisiţi de cântecele şi aerele ei. Corina nu e mama mea, nu mi-a dat viaţă ca să-şi dea cu părerea despre viaţa mea. Ea să-şi amintească de scandalurile ei şi de trecutul său glorios”

Daca acest individ care se prostitueaza atat in Germania cat si in Romania si are mari pretentii de vedeta numai pentru ca niste posturi tv...multeee posturi tv il promoveaza pentru rating,atunci ar trebui sa ne plateasca respectivele posturi de televiziune pentru a ne uita la asemenea porcarii care ne distrug retinele,si nu invers!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu