Barbatul mutilat din Timisoara,ingropat in sicriu cu aer conditionat

marți, 4 august 2009

Zilele acestea,o stire uluitoare a dat peste cap campusul Facultatii de Medicina din Timisoara.Doi tineri de 20 de ani,studenti in primul an la Medicina au ucis cu sange rece si apoi transat un batran 65 de ani.Totul s-a intamplat cand Carmen Bejan a hotarat sa se prostitueze pentru a-i face cadou iubitului ei,Sergiu Raul Florea o masina.Se pare ca baiatul ii aranja intalnirile cu oameni trecuti de prima tinerete dar cu multi bani,totul intamplandu-se in camera de camin a facultatii.
Asa trebuia sa se intample si ultima data cu
Trifu Shrott,insa toata "afacerea"a degenerat intr-o baie de sange.Nici pana astazi nu se stie sigur care dintre tineri l-a injunghiat de 50 de lovituri de cutit si apoi transat pe bogatasul doritor de senzatii tari,deoarece fiecare la audieri au dat vina unul pe celalalt.
Cert este ca visul lor de ajunge medici,salvatori s-a transformat in fractiuni de secunda in calai cu sange rece,calculati.
Familia victimei sunt furiati de cele intamplate si cer sa se faca dreptate.
“Dacă nu se va face lege, oraşul ăsta o să ia foc de la mic la mare. Şi-au bătut joc de cadavrul lui. Timişoara va arde cu sediul organelor de stat, cu Poliţie cu tot ia foc”
Numai sicriul barbatului a costat 12.000 de euro iar la funeraliile de joi, pentru care se vor cheltui zeci de mii de euro, vor lua parte peste 400 de persoane care vor veni din Germania, Franţa, Italia, dar şi Bulibaşa Dulce din America.
Familiile celor doi tineri,sunt socate deoarece studentii erau perceputi in societate ca persoane serioase,linistite si respectuoase,insa totodata amatori de senzatii tari,uitandu-se nopti la rand la zeci de filme de groaza.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu