Primele poze cu baietelul Oanei Sarbu

vineri, 14 august 2009


Cantareata Oana Sarbu recent a adoptat un bebelus super,insa invitata fiind la diverse emisiuni,aceasta nu a dorit sa isi arate baietelul publicului larg.Se pare ca paparazzi unei reviste,i-a luat-o inainte si a surprins-o tinandu-l in brate pe micutul Stelian.
Oana Sarbu a fost fotografiata impreuna cu iubitul sau moderatorul tv,Robert Turcescu luand masa in oras,in zona Herastrau,apoi cei trei au facut cumparaturi impreuna ca o adevarata familie.
Pentru Oana este prima data cand este mamica,insa iubitul ei mai are o fetita dintr-o relatie anterioara.Din acest motiv se pare ca mama domnului Turcescu nu este deloc incantata de faptul ca
baiatul ei se implica in cresterea baietelului Oanei,aceasta declarand ca Robert are deja o fetita si ca acest copil este numai al Oanei.
Cantareata a precizat faptul ca singura a luat decizia de adoptia si ca este cea mai buna alegere a ei de pana acum.
"Este un copil superb, are o constitutie atletica, simt ca o sa faca sport de performanta. A primit cadou de la nasi noua delfini care canta atunci cand sunt in apa si ii atingi, iar copilul este fascinat de ei.Sunt mamica. Am un ingeras care m-a ales sa ii fiu mamica"

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu