Ion Ion Tiriac si Ileana Lazariuc s-au casatorit

duminică, 30 august 2009

Fericire mare in familia Tiriac,dupa ce sambata 29 august au sarbatorit doua evenimente:nunta religioasa al cuplului Ion Ion Tiriac-Ileana Lazariuc si botezul baiatului cel mic Nicholas Noah, in varstă de două luni şi jumătate.
Pregatirile pentru nunta care urma sa aiba loc pe 30 august in clubul de fite Le Gaga din Bucuresti a fost prezentat de ziarul "Libertatea"intr-un articol acum doua saptamani.Din acest motiv,pentru a scapa de presa si alti curiosi,Tiriac Senior a hotarat sa schimbe data evenimentului pe 29 august,dar si locatia,optand in final pentru un cort imens de un alb imaculat pe
malul lacului Buftea, în studiourile MediaPro.
Ceremoniile au avut loc la biserica din satul Satnoieni, judeţul Călăraşi.Mirii si invitatii au ajuns acolo cu cinci limuzine si cu elicopterul.Acolo au ciocnit o cupa de sampanie scumpa,dupa care au pornit spre petrecerea din Buftea,care a inceput in jurul orei 19:00.
Hainele mirilor au fost cumparate din Monte Carlo,numai pantofii miresei au fost achizitionati dintr-un magazin de fite din Bucuresti cu 2.390 de lei.
Meniul si muzica a fost eleganta insa nu foarte extravaganta iar cadourile pe masura:numeroase tablouri semnate de pictori celebri si cristale scumpe.
Printre primii invitati sositi au fost cuplul Ilie-Amalia Nastase si Elan Schwartzenberg,petrecerea continuand pana dimineata.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu