Anamaria Ferentz + Tiriac Senior = LOVE

joi, 13 august 2009
Dupa ce si-a anuntat cu surle si trambite noul proiect muzical,Anamaria Ferentz are de ce sa stea linistita din punct de vedere financiar.Aceasta a fost vazuta de mai multe ori in compania omului de afaceri,Ion Tiriac.
Se pare ca cei doi s-au intalnit pentru prima data în luna ianuarie a acestui an, când interpreta a susţinut un spectacol la celebra vânătoare de pe domeniul Balc.De atunci cei doi au pastrat legatura,miliardarul facand o pasiune pentru mult mai tanara domnisoara.
Relatia celor doi merge foarte bine,avand in vedere ca Anamaria a primit numeroase cadouri scumpe de la iubit,inclusiv o lumizina Mercedes in valoare de 60.000 de euro.
Un apropiat al cantaretei,poveste de faptul ca aceasta a fost foarte discreta in ultima perioada in ceea ce privea noul iubit,insa bijuteriile si hainele scumpe pe care le tot afisa a dat-o de gol.
“A fost foarte secretoasă în ultima vreme. Am bănuit că e vorba despre un iubit bogat, pentru că apărea cu tot felul de bijuterii şi haine pe care nu le mai văzusem. Abia recent am aflat că e vorba despre Ion Țiriac”.


Aceasta promovare exagerata a cantaretei,plus videoclipul de 10.000 de euro a dat multora de gandit,dar se pare ca am gasit raspunsul succesului ei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu