Robert Negoita in plin scandal sexual cu prostituate de lux si minore!

miercuri, 10 noiembrie 2010
Milionarul politician, Robert Negoita a intrat intr-un scandal de zile mari dupa ce procurorii DIICOT au anchetat si aflat faptul ca sub paravanul a două agenţii de fotomodele, proxeneţii făceau rost de "fetiţe" pentru politicieni şi interlopi din România, dar şi pentru bordeluri din Austria.Negoita era un client fidel si prin simplu telefon primea la el in hotel "fetitele"facute rost de la proxenetii Cornel Relu şi Cristina Costan (36 şi, respectiv, 29 de ani), Aurelian Vintilescu (50 de ani), Gabriel Voicu (22 de ani) şi Ştefan Nicola (28 de ani).Aceasta afacerea a fost formata in Slobozia de Relu Costan care initial prin firma "Star Models", ducea în Austria mai multe manechine pentru înregistrarea unor şedinţe foto pentru Fashion TV.Acolo a aflat despre clubul Babylon din Viena, un bordel de lux în care tarifele practicate erau avantajoase, din acest motiv la scurt timp de la lansarea "fabricii de fotomodele", acesta a devenit un furnizor important de curve şi pentru că nu mai făcea faţă s-a “înfrăţit” cu Ion Tămârjan, patronul agenţiei Diva Models.

Mai jos sunt o parte din discutiile dintre oamenii de afaceri si proxenetii fetelor:

1. Cornel Relu Costan: Zici că PÂRVULEŢ a făcut fiţe la ăsta, la ROBERT, nu?
ANONIM: Nu a făcut fiţe, dar a încercat ROBERT ceva şi nu prea a răspuns ea pozitiv. Şi cu toate astea îi băgasem în cap în maşină, ştii. Că ştiam că voia el acolo.
Cornel Relu Costan: Mmm!
ANONIM: Uite aşa, aşa, aşa şi pe dincolo. A fost OK, adică nu ştiu, până după masă, după ce s-a certat DOBROVOLSCHI cu ROBERT, au fost OK cam toate, dar după aia s-au certat, s-au contrazis ei pe-acolo.

2. Robert Sorin Negoiţă: Dar aia care era la Academia de Marină, aia ce mai face?
Cornel Relu Costan: Mmm! S-a naşparlit aia rău de tot. Rău. A lăsat-o şi MAZĂRE, s-a îngrăşat, mamă ce-a…!
Robert Sorin Negoiţă: Ce-a făcut?
Cornel Relu Costan: S-a îngrăşat în ultimul hal! Deci, rău!
Robert Sorin Negoiţă: A gagicit-o şi MAZĂRE p-aia?
Cornel Relu Costan: A fost cu ea mult timp, vreun an şi ceva a fost cu ea.

3. Robert Sorin Negoiţă: Deci, nu ştiu cine e CRISTINA asta, eu o ştiu? Nu o ştiu!
Ion Valeriu Tămârjan: Are nişte sâni, nişte de-astea acolo, fantastic, deci duce mult de tot! Înţelegi? Da’ hai că o vezi aicea şi MĂDĂLINA ţi-am zis, e la început acum, să n-o forţezi prea tare, dar ţi-am zis aşa uşor, uşor, e OK! Da’ acum e un pic pe ciclu! Da’ un oral, un de asta duce, nu-i problemă

sursa:click.ro
libertatea.ro


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu