Anna Lesko in scandul cu Radu Groza

sâmbătă, 20 noiembrie 2010
In ultimele zile au aparut in presa scandalul dintre cantareata rusoaica, Anna Lesko si fostul manager al acesteia,Radu Groza.Totul a pornit din cauza banilor,Lesko plangandu-se ca fostul manager i-ar fi fost dator cu 35000 euro, din acest motiv actionandu-l si in instanta.In afara de aceasta datorie, se pare ca Groza i-ar fi inregistrat la OSIM numele "Anna Lesko" pe firma acestuia si se pare acest lucru a determinat-o pe vedete sa faca publica problema.
" Eu te-am creat, eu te distrug!Asta mi-a aruncat în faţă, într-o zi, Radu Groza, în timpul unor discuţii în când eu încercam să îmi recuperez o parte din suma de bani pe care el mi-o datorează. Mi-a spus asta ca şi cum eu eram un nimeni, ca şi cum nici nu contau cei aproape zece ani ai mei de muncă. Ani în care a trebuit să merg să cânt şi pe coclauri, numai să aduc bani. Se făcuse o statistică la Music Management, care este cel mai profitabil artist. Eram pe primul loc, iar între mine şi locul doi era o mare distanţă- financiar vorbind. Îmi plăteam clipurile singură, îmi făceam costumele de scenă din banii mei, suportam tot. Eu aduceam doar profit şi nu făceam găuri(...)Nu am nimic împotriva lui. Să facă bani, să facă ce vrea, dar fă măi băiatule pe banii tăi, nu pe ai mei. Nu fugărindu-mă pe mine. Eu vreau ce-i al meu, banii şi numele pe care s-a dus şi-i l-a înscris mişeleşte la OSIM, încă din 2009. Şi mai vrea să se ştie cine este de fapt acest Radu Groza şi cum tratează el artiştii. Atât. Cu voia lui Dumnezeu, cu ajutorul justiţiei eu tot o să reuşesc să îmi fac dreptate"
,a declarat Lesko.

Si alte vedete au avut problema de ordin financiar si de management cu Radu Groza, printre care fostul lui iubita,Betty de la Etnic,"Bambi"dar si Lavinia care s-a orientat spre un alt manager.
" Contractul meu cu Radu Groza a expirat şi nu a mai fost prelungit. Acum colaborez cu Florin Nedelcu, dar şi cu alţi impresari. Cel care îmi este acum manager şi care ştiu sigur că îmi vrea binele este tatăl meu. Cât despre Radu Groza nu vreau să vorbesc deloc, nici de rău, nici de bine".

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu