" Patrick Swayze : One Last Dance"

marți, 12 mai 2009

Marti,12 mai 2009 Patrick Swayze isi va lansa cartea autobiografica intitulata " Patrick Swayze : One Last Dance" si scrisă de Wendy Leigh.In aceasta carte actorul descrie inceputul sfarsitului sau,despre primele semne ca ar fi suferit de o boala cumplita.La Revelionul din 2007,cand a baut putina sampania a simtit-o ca o "cupa cu acid pusă pe o rană".
Patrick Swayze regreta acum multe din lucrurile pe care le-a facut,in principal cu corpul sau,fumand ani in siri sute de pachete de tigari si avand un stil de viata dezordonat.
"Cel mai mare regret ţine de stricăciunile corporale pe care le-am realizat de-a lungul anilor. Puteam să fac orice din punct de vedere fizic şi credeam că sunt invincibil. Îmi rupeam oasele în mod repetat, jucam fotbal, făceam gimnastică, îmi jucam propriile cascadorii. Mi se par mici prostioare acum"

Desi acesta a primit un tratament revolutionar fiind in stadiu de experiment,initial corpul sau a primit uimitor de bine aceasta schimbare.Chiar actorul declara ca se simte excelent,in gluma cerand fanilor sa nu-l planga deocamdata.
Alte poze facute de paparazzi recent,il aratau pe Swayze mai rau ca niciodata,cantarind doar 47 de kilograme din cauza cancerului pancreatic.
Sa speram ca vom auzi vesti bune in continuare din partea talentatului dansator si actor care ne-a incantat in filme celebre precum "Dirty dancing","Ghost"sau"Nord si sud".

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu