Mihaela Radulescu risca inchisoare

luni, 11 mai 2009
In ziarul Libertatea interviurile cu primul sot al Mihaelei Radulescu sunt din ce in ce mai numeroase si incredibile.In ultimul numar Bogdan Radulescu declara faptul ce este mai mult ca sigur ca cei doi si in ziua de azi sa fie casatoriti legal.
Aceasta este interviul dat astazi de domnul Radulescu:

Reporter: De ce ai dat-o în judecată pe Mihaela?

Bogdan Rădulescu: E simplu, vreau să renunţe la numele pe care mi-l poartă încă şi să-mi dovedească şi mie că actele de divorţ chiar există. Aşa a zis atunci, când ne-am despărţit, că se ocupă ea de tot.

Reporter: Şi crezi că nu s-a ocupat?

Eu aşa zic, atât timp cât n-am primit acasă nici o citaţie, nici o hotărâre măcar, din partea nici unei instanţe. În acea perioadă, la începutul anilor ’90, stăteam cu ai mei şi am avut în buletin foarte mult timp acelaşi domiciliu. Tocmai de aceea, e inexplicabil ca atâţia ani eu să nu primesc nici o decizie sau informare oficială despre divorţul nostru. Care nu cred că s-a pronunţat!

Reporter: De ce consideri asta?

Înainte să pornesc acţiunea în instanţă împotriva Mihaelei, avocatul meu, domnul Nedelcu, un specialist în asemenea cazuri, a cercetat minuţios arhiva existentă la Starea Civilă, dar nu a găsit nimic. Nimic, niciun act oficial, nicio dovadă care să ateste că Mihaela a divorţat de mine! Şi-atunci, eu ce să înţeleg din asta? Că nu există acte că am fi divorţaţi!

Reporter: Ai încercat să vorbeşti cu ea?

După ce v-am acordat acel interviu, acum câteva luni, Mihaela a încetat să mai discute cu mine. Mai dă câteodată doar SMS-uri cu diverse reproşuri, că acum a ajuns prea mare ca să mai sune oamenii obişnuiţi. O recunosc ca reacţie, aşa era şi atunci când eram împreună.

Reporter: Cum explici căsătoriile ulterioare ale Mihaelei?

E simplu. La Starea Civilă nimeni nu verifică în acte dacă mai eşti căsătorit sau nu, ci doar te întreabă într-un chestionar, unde bifezi ce vrei. O rog încă o dată, şi prin intermediul ziarului, pe Mihaela, să-mi dovedească şi mie că actele de divorţ există. Dar am dubii foarte mari!

Reporter: Avocatul tău ce crede, aveţi şanse să câştigaţi?

Normal că avem, chiar şanse mari. Din punctul meu de vedere, undeva există un fals, cineva minte. Recunosc că mă aştept la matrapazlâcuri, adică să încerce cineva să facă acum actele care nu există astăzi în arhiva Stării Civile. Dar sunt blindat din punct de vedere juridic şi sunt pregătit pentru orice.

Reporter: Cum poate Mihaela să-ţi păstreze numele?

Ca şi acum 20 de ani, când nu era celebră. Trebuie mai întâi să existe o hotărâre de divorţ, ea revine la numele ei de fată, Ţiganu, şi apoi face o cerere instanţei prin care solicită, argumentat, schimbarea numelui.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu