Marina Dina a plecat de la "Rai, da' buni"!

miercuri, 19 mai 2010
Dupa ce formula emisiunii "Rai da' buni" s-a marit dupa venirea Adelinei Pestritu, ex Varciu, vechea asistenta a lui Morar, Marina Dina si-a dat demisia de la Antena 2.
Desi in presa s-a speculat numeroase altercatii intre cele doua asistente, se pare ca motivul real ar fi anumite probleme de sanatate ale blondei.Nimeni nu se astepta la aceasta reactie a Marinei, deoarece ideea noului format includea atat pe ea cat si pe Adelina.
"Nu ştim de ce a luat Marina această decizie. Noi am fi dorit să rămână, însă nu a vrut în ruptul capului. Am înţeles că vrea să-şi rezolve problemele de sănătate"
, a declarat producătoarea emisiunii.
Nici pentru Mihai Morar nu a fost usoara aceasta despartire de colega de platou de peste 2 ani, care a declarat in emisiune faptul ca, in ciuda numeroaselor probleme si discutii cu Marina, nu s-a pus problema concedierii ei.

1 comentarii:

Soare.Iablanicean spunea...

Mare pacat! O iubesc pe MARINA, am iubit-o de la inceputuri, deci, sunt subiectiv cu acte in regula, dar prea miseleste s-au comportat cu aceasta copila ! I-au bagat miseleste cutitul pe la spate si mai fac si pe fetele virgine ! MARINA a plecat demna, cu acelasi mult bun simt, cu capul sus, dar eu au ramas :" RAI,DA, SI... MISEI " ??? Am scris inca de la inceputuri, ca MARINA detine 50 la suta ACTIUNI, la aceasta emisiune ! Ea a plecat acum cu cel putin 75 la suta din actiuni si cu toata dragostea si admiratia noastra ! MARINA era DIADEMA de pe capul acestei emisiuni, fara DIADEMA, au ramas " GOI SI FOARTE SINGURI " ! Sa va fie de bine," RAI, DA, ...SI MISEI ", si nu uitati ca: FIECARE PASARE PE LIMBA EI PIERE , iar noi ne mutam la DAN DIACONESCU DIRECT !

Trimiteți un comentariu