Gabriela Cristea, din nou in scandal cu familia ei!

miercuri, 19 mai 2010
Gabriela Cristea, vedeta de cativa ani de la "Kanal D" a aparut zilele acestea pe prima pagina a ziarelor de scandal din cauza scandalului cu parintii ei.Totul a pornit in momentul in care mama ei, Didina Cristea a fost operata de pancreatită, starea sa de sanatate fiind una extrem de rezervata.
Aceasta a dorit foarte mult ca sa isi vada fata la spital in aceste momente critice, insa se pare ca moderatoare emisiunii "Nora pentru mama"nu doreste sa isi viziteze mama sau sa isi vada familia in ruptul capului.
Contactata telefonic, Gabriela a marturisit motivul pentru care aceasta nu se mai afla in relatii bune cu familie sa de ani buni.
"Am fost un copil nedorit şi am simţit asta toată copilăria mea. Orice făceam nu era bine. Mi s-a povestit chiar că mama a vrut să mă lepede, dar nu s-a putut. La 18 ani, mama şi tata m-au dat afară din casă. Mi-aduc aminte că tocmai câştigasem un concurs la TVR de coprezentator la “Cerbul de Aur”. Mi se părea că toată lumea e a mea şi eram foarte fericită. Am vrut să împărtăşesc bucuria şi cu părinţii mei, care nu numai că n-au înţeles, dar în aceeaşi seară mi-au pus bagajele la uşă şi m-au dat afară, spunându-mi că n-au nevoie de o curvă la ei în casă. Nu înţelegeam cu ce greşisem, nu făcusem nimic de care să-mi fie ruşine. Apoi am înţeles: voiau să mă mărite cu un băiat pe care-l aleseseră ei şi erau furioşi că eu nu doream."
Mai mult, Gabriela este decisa sa isi reclame la politie pe fratele ei, Emil Cristea cel care de fapt a declansat tot acest scandal prin numeroasele declaratii oferite mai multor tabloide.
“Sâmbăta trecută, fratele meu m-a agresat, m-a împins şi mi-a spus că mă omoară… Vreau să mă duc la poliţie să depun o plângere împotriva lui, pentru că nu este prima dată când sunt agresată de propriul frate”, ne-a povestit Gabriela, care nu a ajuns nici până acum la mama sa la spital. “N-am crezut că e bolnavă nici o secundă. Practic, mama şi fratele meu mă sunau de câteva ori pe an, ca să-mi ceară bani. Acum o lună, mama a venit din nou la mine, cu tot cu fratele meu, şi mi-a făcut scandal(...)Mi-a cerut bani şi, când i-am spus că n-am, a început să zică de faţă cu soţul meu că o să afle toată lumea cine sunt eu. Credeţi-mă, n-am nimic de ascuns, n-am făcut nimic de care să-mi fie ruşine. Fratele meu m-a jignit, am martori toţi vecinii şi vânzătoarea de la chioşcul de ziare că a sărit la bătaie, pentru că nu voiam să-i mai dau bani. Am avut noroc cu Marcel, care a înţeles situaţia şi care a intervenit, că altfel o păţeam”, a mai afirmat ea. (...)Nu mi-aş fi dorit să se ajungă la asta şi să ştie toată lumea drama prin care trec din punct de vedere al familiei. Am preferat însă să spun eu adevărul tocmai ca să nu las loc de interpretări şi de răutăţi”, a declarat vedeta Kanal D pe marginea scandalului iscat.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu