Ramona Gabor cu mai putine silicoane

sâmbătă, 27 iunie 2009
Da,va asteptati dupa titlu o micsorare a sanilor insa nu despre asta este vorba.Sora Monicai,mai avea si altundeva silicoane,si anume in...gambe.Pentru a scapa de inesteticele paranteze aceasta a apelat la aceasta operatie care necesita anumite sacrificii pentru un model de asemenea talie.
Timp de trei luni nu avea voie sa poarte tocuri mai mari de 5 cm,insa Ramona nu a tinut cont de sfaturile medicului si din acest motiv a trebuit sa indure o alta operatie.
Medicul ei estetician declara
“Ramona este unul din cazurile cu indicaţie certă pentru modelarea gambelor cu implanturi siliconice. Rezultatele au fost uimitoare, dar indicaţiile post- operatorii nu au fost respectate. După o astfel de operaţie, timp de minimum trei luni nu ai voie să mergi pe tocuri mai mari de 5 cm. Din păcate, programul Ramonei nu i-a permis un astfel de repaus, pentru că a avut nenumărate prezentări de modă. Abia ajungea la pansamente, iar operaţiile la picioare s-au închis mai greu decât ar fi fost normal. La trei luni de la operaţie, când a venit la consult, am constatat că poziţia acestora era deja anormală şi am hotărât să le scoatem”
Poate pe viitor va fi mai atenta,sa fie nevoita sa-si scoata sa alte silicoane...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu