Poti face ceva in situatia unui atac ca cel din coaforul zona Perla?

miercuri, 7 martie 2012
Mai postez un articol despre cel mai macabru eveniment, un atac armat ce a avut loc intr-un coafor din centrul Bucurestiului.
În timpul atacului de la coaforul din zona Perla, politistul Gheorghe Vlădan a tras 11 gloanţe, a ucis două persoane, una dintre ele fiind chiar soţia sa, şi a rănit alte şase. Procurorul şef al Secţiei de Urmărire Penală şi Criminalistică, Valentin Şelaru, a declarat că din momentul în care Gheorghe Vlădana intrat şi până în cel în care a părăsit coaforul de la Perla, au trecut trei minute şi 27 de secunde.
Noi dezvăluiri în cazul atacatorului din Dorobanţi au fost făcute azi de către procurori. În primul rând, aceştia au declarat că la momentul recoltării probelor biologice, ucigaşul avea o alcoolemie de 0,25 g la mie şi luase medicamente antidepresive.
Ucigaşul a fost transferat azi la spitalul Penitenciarului Jilava, pentru expertiza informatică psihiatrică, unde va sta timp de 2 săptămâni. Însă acesta declară că nu îşi aminteşte nimic din momentul atacului. Potrivit procurorilor, criminalul avea legitimaţie de agent şef.
Sunt motive clare pentru care se crede că atacul a fost premeditat, deoarece în casa ucigaşului au fost găsite 21 de cartuşe deţinute ilegal. Gloanţele găsite sunt cu vârful aplatizat, şi sunt concepute pentru a produce daune foarte mari.

Acum vin cu intrebare prin chestionarul propus, ce decizie ati considera prioritara in prevenirea(daca e posibil) sau macar o pregatire individuala in astfel de cazuri de fractiuni de secunda?

sursa:gandul.info

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu