Adrian Mutu depistat pozitiv din cauza pastilelor de slabit ale mamei sale

vineri, 29 ianuarie 2010

Pe data de 10 ianuarie 2010, Adrian Mutu a fost depistat pozitiv pentru a doua oara in urma partidei dintre Fiorentina si Bari(2-1).Acesta a fost depistat cu o substanta interzisa, sibutramină ce se gaseste de obicei in unele pastile de slabit. Se pare ca aceste pastile care pot sa ii sfarseasca cariera fotbalistica, au fost aduse in Italia chiar de mama "briliantului", Rodica Mutu.
Lui Adrian Mutu i s-a dat aceasta veste
in timpul antrenamentul obişnuit cu Fiorentina care a fost întrerupt brusc la la 16.10 ora italiană, de doctorul Paolo Manetti şi managerul Roberto Ripa care i-au comunicat vestea cum că a fost depistat pozitiv. Fotbalistului nu i-a venit a crede si s-a retras foarte socat spre vestiare.
Argumentul briliantului a fost una destul de ciudata avand in vedere ca acesta a mai fost gasit odata pozitiv cu cocaina, iar acum teoretic ar fi trebuit sa fie extrem de precaut cu fiecare medicament pe care il lua mai ales ca era fara acordul unui medic de specialitate.
“Medicamentul e de vină. Pe prospect scria negru pe alb că este un produs natural. M-am gândit că am posibilitatea să slăbesc fără complicaţii”


1 comentarii:

Anonim spunea...

Mutu, un fotbalist cu o cariera oscilanta, si un comportament indoielnic. Bine il caracteriza Cristian Tudor Popescu, de la ziarul Gindul, "o hahalera care nu mai are ce cauta la echipa nationala", dupa primul scandal al drogurilor.
Este adevarat ca nu e totul sa dai cu piciorul in mingie, trebuie sa ai si un comportament adecvat, iar Mutu nu e nimic altceva decit un derbedeu needucat. Si incult. Un golan.
Trebuie sa avem si alte valori morale , in viata, altele decit banul si puterea.
Si sint atitea lucruri frumoase : o floare, un apus, iubirea, arta, viata... Avem de ce sa respectam etica si valoarea morala...
Dupa parerea mea se baga prea multi bani in fotbal. Asa apar toti amaritii care devin vedete peste noapte, din cauza banilor. Nu leaga doua cuvinte si ajung mari fenomene. Asta inseamna profitul mare care il aduce fotbalul.

Trimiteți un comentariu