Toni Tecuceanu de la Cronica Carcotasilor a murit de gripa porcina!

marți, 5 ianuarie 2010

Celebrul actor de comedie,Toni Tecuceanu care facea parte din echipa emisiunii "Cronica Carcotasilor"s-a stins astazi din viata din cauza unor complicatii de gripa porcina.Potrivit colegilor de emisiune, Toni se simte rau inainte de Craciun, insa din cauza programului incarcat cu numeroase filmari cu ocazia Sarbatorilor, acesta a neglijat boala care a degenerat si in cele din urma i-au afectat plamanii in proportie de 85%.
Actorul in varsta de 37 de ani era internat la Spitalul de Boli Infecţioase Matei Balş din Bucureşti cand a murit, in coma fiind tinut in viata cu ajutorul aparatelor.Aceasta veste i-a socat de apropriatii si colegii lui avand in vedere ca medicii declarasera cu starea de sanatate incepuse sa se amelioreze iero.Reactii din partea colegilor au inceput sa apara la scurt timp dupa aflarea vestii.

Serban Huidu:
„Este adevărat. A murit azi-dimineaţă, la ora 7.00. Îmi pare extraordinar de rău"

Bebelusa Oana:
"Nu ne vine să credem. Sunt la morgă împreună cu Codruţ (n.r. - Dezbrăcatu') şi nu putem realiza că nu mai este printre noi. Imaginaţi-vă că acum 2-3 săptămâni filmam la munte pentru emisiune. Am fost şi ne-am intors împreună, cu maşina. Nu se simţea prea bine încă de atunci. Spunea că munceşte foarte mult în ultimul timp. Aştepta să se termine sărbătorile şi anul ca să se poate odihni. Filmările au durat 2 zile. Îmi aduc aminte că tuşea, avea febră, se simţea rău. Nici nu mai putea să urce scarile. Ştim de la fratele lui că moartea a fost cauzată de un infarct. Corpul era foarte slăbit din cauza febrei puternice şi a plămânilor afectaţi şi inima nu a mai rezistat. Am sperat cu toţii până în ultimul moment că o să-şi revină.Dacă se ducea mai repede mai doctor se făcea bine. A fost o răceală netratată care s-a transformat în gripă porcină"

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu