Sarbatoarea Pascala schimbata cu cele mai mediatizate nunti

duminică, 22 aprilie 2012
Ca a retrospectiva a saptamanii ce se sfarseste, spiritul pascal a fost diluat cu alte simtiri mai omenesti si repetate la nesfarsit. Daca v-ati uitat la televizor cu siguranta nu v-ati putut bucura de un program de calitate cu ocazia sarbatorilor, insa canalele tv au oferit la schimb doua nunti si un botez care mai de care mai comentate si analizate de ochiul critic al prezentatoarelor tv.
Prima nunta si cea mai mediatizata a fost a lui Pepe cu noua consoarta, Raluca Pastrama. Nunta in sinea ei, a fost ca oricare alta nunta dar cand s-a apucat fosta nevasta, Oana Zavoranu, sa-si reverse incontinuu regretele trecutului amoros totul a degenerat de la cateva zeci de minute alocate firesc pentru astfel de stire la cateva zeci de ore grotesti.
Deşi a avut multi artişti pur autohtoni invitaţi să îi cânte şi să îi facă atmosferă, artistul a declarat că dacă se va îmbăta va cânta şi el câteva melodii. Şi se pare că acest lucru chiar s-a întâmplat. Fostul soţ al Oanei Zăvoranu a interpretat împreună cu Adrian Copilu' Minune mai multe melodii de jale. Mirii , naşii şi toţi invitaţii s-au aşezat pe jos, în mijlocul ringului şi s-au bucurat de vocile de excepţie ale celor doi. Încântaţi de melodiile interpretate, invitaţii au aruncat cu bani pe ginerică şi soţia lui.


Cel de-al doilea eveniment mult mai putin mediatizat a avut loc la Miercurea-Ciuc unde s-au oficiat mai multe ceremonii in cuplul Luciu-Zsolt.Slujba de cununie a Nicoletei Luciu cu omul de afaceri Zsolt Csergo a fost una extrem de emoţionantă si s-a ţinut jumătate în română şi jumătate în limba maghiară, s-a încheiat în urmă cu câteva minute. Mirii au avut verighete marca Cartier, făcute cadou de către naşii Marina şi Peter Imre.
A urmat apoi botezul tripletilor tripleţii cuplului, Kim, Kevin şi Karoly, iar in cele din urma, ceremonia religioasă se ţine şi în limba română, iar bonele au venit la biserică cu tripleţii cuplului, Kim, Kevin şi Karoly.
Deci printre un ou ciocnit, drob de miel si pasca, anul acesta s-a discutat putin spre deloc de semnificatia sarbatorilor pascale, ca doar raspunsul cel mai semnificativ la intrebarea  "Care e diferenta dintre Craciun si Paste" pare a se fi impamantenit "de Craciun taiem porcul si de Paste mancam miel".

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu