Serban Huidu, accident de ski in Austria

miercuri, 29 decembrie 2010

Unul din moderatorii emisiunii "Cronica Carcotasilor" a suferit un accident in statiunea montana Innsbruck din Austria,in urma caruia acesta a fost transportat cu ambulanta la cel mai apropriat spital, Allgemeines Krankenhaus.Se pare ca carcatosul in urma unei cazaturi pe partia de schi a suferit un hematom, medicii austrieci fiind nevoiti sa ii induca o stare de coma pentru mai multe analize.
Apropriatii lui Serban Huidu cat si colegii sai de breasla au declarat pentru diverse publicatii ca starea acestuia in acest moment este incerta.
"Nu se pune problema de şanse minime de supravieţuire! Are un hematom. Şerban îşi mişcă mâinile şi picioarele. Cristina, fiica mea, e cu el în rezervă. Când a văzut-o, Şerban i-a strâns puternic mâna. Eu stau în camera de hotel şi încerc să-i liniştesc pe cei doi copii ai lui Şerban şi ai Cristinei(...)Eram cu el pe pârtie. După ce s-a lovit mi-a spus: «Chemaţi o ambulanţă, că nu vreau să mă mişc, să nu-mi fac rău». După aceea au venit salvamontiştii, care l-au dus la un elicopter şi l-au transportat la spital. În această seară (n.r. - ieri), i se va face un RMN. În funcţie de acesta, doctorii vor hotărî dacă trebuie operat sau nu. Dacă se va opta pentru o intervenţie chirurgicală, Şerban va fi mutat la un spital din Viena”.
,a declarat socrul lui Huidu, Matei Vintila.

S-a primit o declaratie si din partea PR-ului PrimaTV, Magda Istrate:

"Da, este adevărat, Şerban Huidu a avut un accident la schi, dar nu vă pot da mai multe amănunte. În prezent, medicii investighează starea lui de sănătate(...)Şerban Huidu nu a intrat în comă după accident, ci i s-a indus o stare de comă. Această decizie a fost luată de medicii spitalului pentru o mai bună investigare a stării sale de sănătate".

Sa speram ca urmatoarele noutati privind starea sa de sanatate se va ameliora.

sursa:cancan.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu