Urari de Anul Nou

duminică, 27 decembrie 2009

Urare de Anul Nou
De Sfintele Sarbatori
Patru veseli uratori
Va doresc :
Mult belsug in casa
Painea mai gustoasa,
Datorii putine
In anul care vine.
Pace-n inimi, rod bogat
Bucurie, gand curat,
Din a voastra casa
Binele sa nu mai iasa.
Anul nou
Lasati o parte din lumina artificiilor aprinse in noaptea anului Nou sa va lumineze. Fie ca anul care vine sa fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos.
"La Multi Ani!"
Anul Nou sa va daruiasca sanatate, pace in suflet si prosperitate pentru tine si familie.
"La Multi Ani!"
Tot ce va este de folos sa se realizeze si nimic sa nu va innoureze "cerul" senin al vietii!

Mesaj cosmic
Sa plutesti de fericire si norii toti sa ti se astearna scara vrajita sub talpi, sa poti ajunge la coltul de luna de care stau agatate toate implinirile tale!

Reteta pentru An Nou
Reteta pentru un an bun Se iau 12 luni si se curata foarte bine de amaraciune,mandrie, ura, invidie, frica, irascibilitate si stres. Se imparte fiecare luna in 28-31 zile, dupa caz,astfel ca proviziile sa ajunga exact 1 an! Fiecare zi se prepara separat: 1 parte munca, 1 parte liniste, 1 parte umor. Se mai adauga 3 linguri optimism, 1 lingurita toleranta, un praf de bun simt si... o picatura de speranta! Peste aluatul astfel obtinut se toarna apoi dragoste din belsug... Preparatul gata facut se aseaza pe farfurie si se impodobeste cu frunzulite de curaj si incredere in sine. Se serveste zilnic, cu bucurie, alaturi de ceasca de cafea din fiecare dimineata! Prezenta reteta nu se compenseaza, ea este gratuita si se transmite liber de la om la om, insotita de urarea: Un An Nou darnic si bun, Sanatate Deplina, Fericire Maxima si Abundenta Absoluta!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu