EBA se marita,lume!

duminică, 18 octombrie 2009

In sfarsit europarlamentarul Elena Basescu si iubitul ei,Bogdan Ionescu, alias Syda au hotarat sa isi puna pirostriile.Aceasta nunta cu mult fast cu siguranta va fi numit evenimentul monden al anului 2010,deoarece casatoria va avea loc in vara anului urmator.
EBA a fost ceruta in casatorie de Syda la Paris in ultimul nivel al Turnului Eiffel impreuna cu o declaratie de dragoste ca in filme si un inel de logodna de 15.000 euro.
Fata mica a lui Basescu a inceput deja pregatirile pentru acest eveniment,optand numai pentru braduri consacrate si de mare fita.Rochia de mireasa,potrivit apropriatilor va fi o creatie unicat Christian Lacroix sau Christian Dior peste 15.000 de euro iar pantofii vor fi facuti tot pe comanda cu un pret variind de la 1.000 de euro până la 3.500,in functie de material si pietrele semipretioase incrustate.
In afara de rochie si pantofi,EBA va opta si pentru niste bijuterii care vor depasi suma de 50.000 euro si un machiaj de cateva sute de euro.
Daca aceste sume,speculate de prieteni apropriati a Elenei Basescu sunt adevarate,se pare ca aceasta nunta va depasi lejer 500.000 de euro.
Dar totul este un fleac,ca tati "Base" are cu ce,doar e patronul Romanicii!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu