Serban Huidu, accident de ski in Austria

miercuri, 29 decembrie 2010

Unul din moderatorii emisiunii "Cronica Carcotasilor" a suferit un accident in statiunea montana Innsbruck din Austria,in urma caruia acesta a fost transportat cu ambulanta la cel mai apropriat spital, Allgemeines Krankenhaus.Se pare ca carcatosul in urma unei cazaturi pe partia de schi a suferit un hematom, medicii austrieci fiind nevoiti sa ii induca o stare de coma pentru mai multe analize.
Apropriatii lui Serban Huidu cat si colegii sai de breasla au declarat pentru diverse publicatii ca starea acestuia in acest moment este incerta.
"Nu se pune problema de şanse minime de supravieţuire! Are un hematom. Şerban îşi mişcă mâinile şi picioarele. Cristina, fiica mea, e cu el în rezervă. Când a văzut-o, Şerban i-a strâns puternic mâna. Eu stau în camera de hotel şi încerc să-i liniştesc pe cei doi copii ai lui Şerban şi ai Cristinei(...)Eram cu el pe pârtie. După ce s-a lovit mi-a spus: «Chemaţi o ambulanţă, că nu vreau să mă mişc, să nu-mi fac rău». După aceea au venit salvamontiştii, care l-au dus la un elicopter şi l-au transportat la spital. În această seară (n.r. - ieri), i se va face un RMN. În funcţie de acesta, doctorii vor hotărî dacă trebuie operat sau nu. Dacă se va opta pentru o intervenţie chirurgicală, Şerban va fi mutat la un spital din Viena”.
,a declarat socrul lui Huidu, Matei Vintila.

S-a primit o declaratie si din partea PR-ului PrimaTV, Magda Istrate:

"Da, este adevărat, Şerban Huidu a avut un accident la schi, dar nu vă pot da mai multe amănunte. În prezent, medicii investighează starea lui de sănătate(...)Şerban Huidu nu a intrat în comă după accident, ci i s-a indus o stare de comă. Această decizie a fost luată de medicii spitalului pentru o mai bună investigare a stării sale de sănătate".

Sa speram ca urmatoarele noutati privind starea sa de sanatate se va ameliora.

sursa:cancan.ro

A.S.I.A si Hi-Q in formulele originale canta de Revelion!

La trecerea dintre ani, emisiunile cu grile speciale de Revelion de la Pro TV si Antena 1, au gasit o noua metoda de a face rating.In afara de banalele cantacioase afoane si semidezbracate,un nou trend este reunirea formatiilor care faceau furori acum zece ani.
Anemona, Anca, Irina şi Sorana se vor reuni si intregi formula initiala a trupei A.S.I.A. Cantaretele vor castiga 6000 de euro pentru un singur cantec,„Ia cu tine şi inima mea".
Pe acelasi sistem, si trupa Hi-Q va canta de Revelion la programul special de Revelion prezentat de Catalin Maruta la ProTV, respectiv Dan Negru la Antena1.Hi-Q s-a intregit la sfaristul anului acesta dupa nenumarate incercari mai mult sau mai putin reusite, alaturandu-se lui Mihai Sturzu şi Florin Grozea, Dana Nălbaru.
Daca doriti sa va amintiti de trupele care acum zece ani faceau senzatie si atrageau primul val de fani de muzica extrem de comerciala, de Revelion 2011 veti avea aceasta ocazie.

Urari, mesaje si sms-uri pentru Anul Nou

marți, 28 decembrie 2010
In caz ca doriti sa transmiteti cateva ganduri celor dragi si nu aveti timp sau inspiratie de moment mai jos veti gasi cateva sugestii.La multi ani!
Mesaj pentru Noul An
Mesaje si urari de Anul nou Revelion
Sper ca anul care vine sa-ti aduca numai zile albe si frumoase ca zapada de pe brazi. La Multi Ani!
A venit anul 2011
Mesaje si urari de Anul nou Revelion
Anul Nou a venit, spiritul a intinerit! La multi ani 2011!
Urare pentru anul 2011
Mesaje si urari de Anul nou Revelion
Iti doresc ca in anul 2011 sa ai parte de 12 luni de sanatate, 52 de saptamani fericite, 365 de zile cu bogatie, 8760 ore de intelepciune, 525600 minute de distractie si in final 31536000 de secunde petrecute alaturi de persoana pe care o iubesti!
Gand pentru anul 2011
Mesaje si urari de Anul nou Revelion
Iti urez un An Nou plin de fericire si liniste sufleteasca! La Multi Ani!
La Multi Ani!
Mesaje si urari de Anul nou Revelion
Fie ca sarbatorile de iarna sa iti aduca liniste sufleteasca, mult noroc si iubire! Un An Nou alaturi de cei dragi si apropiati sufleteste. La Multi Ani!
Poezie de Anul Nou
Mesaje si urari de Anul nou Revelion
Catelus cu parul cret, sa ai jeep-ul in cotet si o vila cu piscina, pe Madonna ca vecina. O lopata pentru bani, la anul si La Multi Ani!
Un An Nou fericit
Mesaje si urari de Anul nou Revelion
Va doresc ca in Anul Nou ce vine sa aveti parte de 12 luni de Sanatate, 52 de saptamani de Fericire, 365 zile pline de Bogatie, 8760 ore de Intelepciune, 525600 minute de Bucurie, 31536000 de secunde petrecute alaturi de cei pe care ii iubesti
La multi ani
Mesaje si urari de Anul nou Revelion
La multi ani cu sanatate, Domnul sa va dea de toate, poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc!
Urari pentru Anul Nou
Mesaje si urari de Anul nou Revelion
Anul Nou sa iti aduca sanatate si putina munca, sa fi buna si iubita si o viata fericita si multi bani, daca o sa ai si la alti o sa dai. La multi ani 2011!
Urari pentru Anul Nou
Mesaje si urari de Anul nou Revelion
Din gama fulgilor ce cad si din a lor sclipire, eu va doresc tot cei mai drag, multi ani si fericire! La multi ani!
Urare pentru Noul An
Mesaje si urari de Anul nou Revelion
In primul rand iti doresc multa sanatate si fie ca anul 2011 sa iti umple inima de bucurie si fericire. La multi ani!
sursa:http://mesaje.sentimente.ro/anul-nou-revelion