EBA se marita,lume!

duminică, 18 octombrie 2009

In sfarsit europarlamentarul Elena Basescu si iubitul ei,Bogdan Ionescu, alias Syda au hotarat sa isi puna pirostriile.Aceasta nunta cu mult fast cu siguranta va fi numit evenimentul monden al anului 2010,deoarece casatoria va avea loc in vara anului urmator.
EBA a fost ceruta in casatorie de Syda la Paris in ultimul nivel al Turnului Eiffel impreuna cu o declaratie de dragoste ca in filme si un inel de logodna de 15.000 euro.
Fata mica a lui Basescu a inceput deja pregatirile pentru acest eveniment,optand numai pentru braduri consacrate si de mare fita.Rochia de mireasa,potrivit apropriatilor va fi o creatie unicat Christian Lacroix sau Christian Dior peste 15.000 de euro iar pantofii vor fi facuti tot pe comanda cu un pret variind de la 1.000 de euro până la 3.500,in functie de material si pietrele semipretioase incrustate.
In afara de rochie si pantofi,EBA va opta si pentru niste bijuterii care vor depasi suma de 50.000 euro si un machiaj de cateva sute de euro.
Daca aceste sume,speculate de prieteni apropriati a Elenei Basescu sunt adevarate,se pare ca aceasta nunta va depasi lejer 500.000 de euro.
Dar totul este un fleac,ca tati "Base" are cu ce,doar e patronul Romanicii!

New entry

marți, 13 octombrie 2009
Scandalul dintre Irinel Columbeanu si Mariana Rosca pare departe de a se termina.Zilele trecute,Monica a criticat-o pe presupusa adversara spunand ca aceasta nu a reusit mai nimic pana la varsta de 30 de ani si ca se foloseste de numele Columbeanu pentru a iesi din anonimat.La randul ei,Mariana Rosca a inceput sa isi faca in cadrul emisiunii "Happy Hour",inventarul averii pe care spune ea,a construit-o impreuna cu iubitei ei libanez cu care este de 8 ani.
Impreuna cu aceasta Mariana Rosca,si-au mai facut aparitia in fata micului ecran si alte 2 pitipoance cantacioase care s-au distrat cu Adrian Mutu in discoteca.Bine ca nu am TV!

Rio de Janerio va organiza Jocurile Olimpice 2016!

sâmbătă, 3 octombrie 2009
Rio de Janeiro a fost aleasa de Membrii Comitetului International Olimpic ,gazda Jocurilor Olimpice de vara din 2016.Alegerile s-au tinut in Copenhaga,iar celalalte orase participante au fost Chicago, Tokyo si Madrid.
Brazilienii au fost extrem de emotionati la aflarea vestii ca vor organiza JO 2016,pe de alta parte Japonezii nu au fost deloc multumiti de rezultate si au huiduit decizia CIO.

Criminalul Mihaelei Runceanu s-a confesat la Happy Hour

joi, 1 octombrie 2009
La emisiunea "Happy Hour" de pe ProTV,Catalin Maruta a inceput sa deruleze crima cantaretei Mihaela Runceanu.Cantareti celebrii precum Silvia Dumitrescu si Miki(K-pital)si-au amintit ce fel de persoana a fost Mihaela.In ultima editie criminalul artistei s-a confesat in fata publicului,povestind cu lux de detalii ce s-a intamplat in seara aceea in garsoniera ei.Daniel Cosmin Stefanescu a inspasit 17 ani de inchisoare pentru uciderea si mutilarea cantaretei,insa acesta si dupa atatia ani isi declara nevinovatia.

Adio,Coalitie de Guvern!

Ministrii PSD si-au dat demisiile asa cum au promis dupa ce presedintele Traian Basescu a semnat cererea de remaniere a lui Dan Nica din functia de Ministru de Interne.
Nica a ajuns la demitere dupa ca a semnalat nereguli in ceea ce priveste
fraudele si furturile electorale exact inaintea alegerilor prezidentiale iar ca raspuns a primit revocarea.Asa ca stupida Coalitie din Guvern s-a rupt,in acest moment existand numai jumatate de Guvern din partidul democrat.

"Fiecare dintre colegii mei si-a facut datoria conform angajamentelor si au incercat sa tina Romania pe linia de plutire. (...)Toate eforturile noastre au contat mult prea putin in fata dorintei lor de a castiga alegerile. Le-am spus sa abandoneze furtul si sa lase romanii sa aleaga singuri.Mi se pare total imoral sa tai zece zile din salariu si in acelasi timp sa accepti sau sa stimulezi sau sa intreti furtul a miliarrde de lei, bani care ar trebui sa vina la bugetul de stat si care acum sunt sifonati de catre crima organizata si de gruparile mafiote."